Galatasaray hücumdaki gizli kahramanını Roma'ya kaptırdı

​Galatasaray hücumdaki gizli kahramanını Roma'ya kaptırdı.
​Galatasaray hücumdaki gizli kahramanını Roma'ya kaptırdı.

Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda en büyük faktörlerden biri olan Bafetimbi Gomis'in performansının arkasındaki isim, sarı kırmızılılar ile yollarını ayırdı. Cengiz Ünder'in forma giydiği Roma, hiç zaman kaybetmeden Monchi'nin talimatıyla Galatasaray'ın hücum yollarındaki gizli kahramanını havada kaptı.

Galatasaray'a 2017-2018 sezonunun başında büyük beklentilerle transfer edilen Bafetimbi Gomis, şampiyonluk yolunda lige kaydettiği 29 golle takımına büyük katkı sağlamasının yanı sıra ligde gol kralı ve Süper Lig tarihinin en golcü yabancısı da oldu.

Galatasaray'da kazanılan şampiyonluğa damga vuran bu performansın arkasında saklanan bir isim vardı.

Galatasaray'ın hücum oyuncularından sorumlu, özellikle Fransız golcüyle özel olarak ilgilenen yardımcı antrenör Tuğberk Tanrıvermiş, kulüp tarafından sözleşmesi yenilenmeyince sarı kırmızılı camiadan ayrıldı.

Geçen sezon Galatasaray'ın hücum varyasyonlarından, hücum oyuncularının bireysel performanslarından ve idmanlarından sorumlu olan Tuğberk Tanrıvermiş, Cengiz Ünder'i Roma'ya kazandıran Monchi'nin özel talimatıyla İtalyan ekibinin U 15 takımının başına getirildi.

Kariyer olarak kendini geliştirmekten hiç vazgeçmeyen Tanrıvermiş, UEFA Pro Lisans Kursu'da katılmayı ihmal etmezken aynı zamanda Avrupa'daki altyapıları gelişmiş muhtelif kulüpleri sürekli ziyaret ederek model incelemeleri yapıyordu.

  • Galatasaray bir hücum oyuncusu kaybetmese de geçen seneki başarılı hücum organizasyonlarının ardındaki beyni kaybetti. Önümüzdeki sezon bu durumun hücum yollarına yansımalarının ise nasıl olacağı şu an için soru işareti olarak bir köşede duruyor.

#Galatasaray

Tugberk Tanrivermis (@tugberktt)'in paylaştığı bir gönderi ()