Galatasaray ile TFF arasında restleşme

Galatasaray ve TFF arasında sinirler gerildi
Galatasaray ve TFF arasında sinirler gerildi

Galatasaray'da mali genel kurulda Başkan Burak Elmas'ın Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili söyledikleri, TFF ile sarı kırmızılı kulübü bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kulübün mali genel kurulunda Türkiye Futbol Federasyonunu eleştirdi ve katıldığı bir toplantıda yaşananları anlattı. Elmas, Fatih Terim için TFF ile görüştüğünü ve masaya yumruğunu vurduğunu ifade etti.

  • Federasyona gittim. Bazen her şeyi anlatamıyorsun. 'Anlatırsam yer yerinden oynar' niye dedim? Hocama 2 maç daha az ceza versinler diye. Federasyon başkanının odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum. Bunları anlatmadım. İçeride sistem çözülsün diye her masada kendim oturdum.

Türkiye Futbol Federasyonu, Burak Elmas'ın bu açıklamalarını yalanladı ve "Öncekiler gibi hayal ürünü." dedi.

  • "Sayın Elmas'ın Federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür. "

TFF'nin açıklamasının devamında şu ifadeler yer aldı:

"TFF Başkanı'nın odasında, kurumlara yakışır şekilde ve son derece nezaket ölçülerinde geçen görüşmeyle ilgili, sürekli 'Yer yerinden oynar' yaklaşımıyla hareket edilerek, Federasyonumuzun zan altında bırakılma ve yıpratılmaya çalışma çabalarını kabul etmemiz mümkün değildir."

Galatasaray'dan istifa çağrısı

TFF'nin Burak Elmas'ı yalanlaması üzerine, Galatasaray da resmî sitesinden bir açıklama yaptı ve "Asıl 6 kişinin bulunduğu toplantıda yaşananları yalanlamak yalandır." dedi.

  • Kendisi, altı kişinin bir arada şahit olduğu bir toplantıda yaşananları hiçbir endişe duymadan yalan olarak nitelemiştir.
  • Asıl yalan budur! Sayın Başkan, asli görevi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüş hakemlik müessesesini ıslah etmeyi başaramadığından, her durumdan ucuz kahramanlık üretmeye çalışmaktadır.
  • Sayın Nihat Özdemir,
  • TÜRK FUTBOLUNA SON BİR İYİLİK YAPIN ve İSTİFA EDİN!