Galatasaray istatistiklerde gömüldü!

​Galatasaray istatistiklerde gömüldü!
​Galatasaray istatistiklerde gömüldü!

Son 2 sezonun aksine yaptığı transferler ve oluşturduğu kadro ile sezona fırtına gibi giren Galatasaray, Antalyaspor'da duruldu. Kırmızı beyazlılara karşı oynadığı futbol ile sezonun ilk 3 haftasının aksine istatistiklerde yerle bir oldu.

Yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan ve 8 yıl sonra ilk defa 3'te 3 yaparak yoluna devam eden Galatasaray, Antalyaspor'a karşı duruldu. Baskılı ve hücum futbolu oynayan Galatasaray'ın Antalyaspor'a karşı ortaya koyduğu istatistikler görenleri şaşırttı.

Kadrosunu 10 yeni transfer ile güçlendiren ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray ilk 3 hafta ortaya koyduğu performans ile küskünlük yaşayan taraftarın ve spor camiasının gönüllerini fethetti.

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında Gomis'in attığı gol ile öne geçerken 82. dakikada Samuel Eto'o'nun golüne engel olamayınca maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Maç içerisinde topla oynama ve isabetli şut atmada yetersiz bir görünüm ortaya koyan Galatasaray, maç içerisinde korner pozisyonuna girememesi de tartışmalara neden oldu.