Galatasaray, İtalyan Hakem Rocchi'ye rağmen kazandı

Galatasaray
Galatasaray

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray ile Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında Hırvat stoper Vedran Corluka'nın Linnes'e yaptığı müdahale tartışmalara neden oldu. Birçok futbol otoritesi pozisyonun net penaltı olduğunu öne sürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray ile Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında Vedran Corluka ile Linnes arasında yaşanan mücadelede Hırvat stoperin yaptığı hareket ve hakemin kararı tartışmalara neden oldu.

İlk yarının ortalarına doğru tecrübeli stoper Vedran Corluka ayağını tehlikeli bir şekilde havaya kaldırdı. İkili mücadele sırasında Linnes'in kafasına darbede hakem sarı kart kararı verdi.

Bu karar hem saha içinde hem de sosyal medyada sarı kırmızılıların tepkisini çekerken, devre arası yapılan yorumlarda pozisyonun net kırmızı kart olduğu belirtildi.

  • Pozisyonla alakalı konuşan ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, "Corluka'nın Linnes'e müdahalesinde pozisyon kırmızı kart" derken, Tugay Kerimoğlu da "Bence %100 kırmızı" sözleri ile pozisyon hakkındaki görüşlerini dile getirdi.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🚀 Garry Rodrigues'in gol vuruşu.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🏆 Fatih Terim'den 'kravatlı' mesaj.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()