Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na yeni sözleşme

Kerem Aktürkoğlu
Kerem Aktürkoğlu

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da gelecek sezon çalışmaları sürüyor. Galatasaray yönetimi, Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Lider Galatasaray, iç ve dış transfer konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Ligde bu sezon gösterdiği başarılı performansıyla beğenileri toplayan Kerem Aktürkoğlu, sözleşmesinin yenilenmesini yönetimden talep etmişti.

Görüşmeler olumlu ilerliyor

Akşam gazetesinin haberine göre; Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri ile yapılan görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetimin, sezon sonunda Kerem'in sözleşmesinde gereken iyileştirmeyi yapması planlanıyor.

20 milyon tl kazanacak!

2021 yılının Aralık ayında zamlı sözleşmeye imza atan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon yıllık 8 milyon TL kazanıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun yeni sözleşme ile birlikte yıllık 20 milyon liraya yakın bir ücret kazanması bekleniyor.

Avrupa'dan ilgi büyük

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan kanat oyuncusunu birçok Avrupa takımı takip ediyor. Almanya, İspanya ve İtalya'dan bazı takımlar genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

  • Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray formasıyla 29 maça çıkarken 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.