Galatasaray maçı öncesi itiraf: Menajerim Fenerbahçe'yle görüştü

Ertaç Özbir
Ertaç Özbir

Evkur Yeni Malatyaspor'un deneyimli kalecisi Ertaç Özbir, menajerinin Fenerbahçe ile görüştüğünü itiraf etti. Özbir ayrıca, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen serbest kalma maddesinin altını çizerek olası bir transfere yeşil ışık yaktı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen kaleci Ertaç Özbir, Galatasaray ile oynayacakları kritik mücadele öncesinde Fenerbahçe’ye transferine ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Radyospor’da Salim Manav’ın konuğu olan Özbir, menajerinin sarı lacivertli yetkililerle görüştüğünü ifade etti. Özbir, “Bu sezon düzenli olarak oynadığımdan dolayı birkaç takımla ismi anıldı ya da anılmadı, bunu bilmiyorum. Menajerimin Fenerbahçe'yle bir görüşmesi oldu. Böyle bir görüşme var. Bunu yalanlayamam, benim adıma ve takımım adına hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

Özbir bu sezon kalesinde 35 gol gördü.
Özbir bu sezon kalesinde 35 gol gördü.

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan Özbir, kontratında serbest kalma maddesinin olduğunu hatırlatarak olası bir transfer açık kapı bıraktı. Özbir, “Sözleşmem devam ediyor. Fakat sözleşmem içerisinde serbest kalma maddem var. Kulübüme belli bir miktar ödendiği taktirde boşta çıkabiliyorum” diyerek sarı lacivertli kulübe yeşil ışık yaktı.

Kariyerine 2009 yılında Şekerspor'da başlayan Ertaç Özbir, 2010'da Kasımpaşa'ya transfer olduktan sonra 2015 yılında Evkur Yeni Malatyaspor'un yolunu tuttu. Bu sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan Ertaç Özbir kalesinde 35 gol gördü.