Galatasaray pes etmedi: Muhteşem geri dönüş

Galatasaray pes etmedi: Muhteşem geri dönüş
Galatasaray pes etmedi: Muhteşem geri dönüş

Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Akhisarspor’u ilk yarısını 0-2 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda Teleset Mobilya Akhisarspor’u ağırladı. Sarı kırmızılı takım, ilk yarısını 0-2 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda Fernando, Gomis, Belhanda ve Feghouli'nin ayağından bulduğu gollerle Akhisarspor’u 4-2 mağlup etti. Akhisarspor’un golleri ise Maicon (K.K) ve Olcan’dan geldi.

Akhisarspor’da maçın 43. Dakikasında Lopes kırmızı kart görürken, ikinci yarıda ise 68. Dakikada Galatasaray adına Gomis kırmızı kart gördü. Böylece iki takım da maçı 10 kişi tamamlamış oldu.

Galatasaray bu sonuçla puanını 32’ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 6 maçtır galip gelemeyen Akhisarspor ise 17 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI:

16. dakikada Olcan Adın’ın ara pasında topla buluşan Lopes, ceza sahası içine ortaladı. Topa hamle yapan Maicon, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 0-1

90+4. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Belhanda düşürüldü, hakem penaltı noktasını gösterecekken Feghouli dokundu ve topu ağlara gönderdi. 4-2