Galatasaray kutlamalara hazırlanıyor

Galatasaray
Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 36'ıncı haftasında Ankaragücü'nü 4-1 yenen ve şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da taraftarlar tüm sezon takıma yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olan Galatasaray, kutlamalara hazırlanıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar, kutlamalara yoğun ilgi gösteriyor.

Derbi bileti: 18 bin TL

Derbiye Fenerbahçe taraftarı gelemeyeceği için deplasman tribünü biletleri de Galatasaraylılar için satışa sunuldu. Sadece Galatasaray logolu passolig kartlarına sahip olanların bilet alabildiği derbi için 18 bin liralık 1. kategori bilet sahibi taraftarlar hem orta tribünden hem de takımın yedek kulübesine yakın bir yerden maçı izleme olanağı buluyor. 1. kategorinin yanı sıra 15 bin liralık 2. kategori bilet sahibi taraftarlara stadın içindeki restoranlarda yemek ikramı da bulunuyor.

Galatasaray, Fenerbahçe maçının oynanacağı gün yeni sezonun parçalı taraftar formasını da satışa çıkartacak. 60 bin adetle sınırlı olan formanın yanı sıra, şampiyonluk tişörtü de taraftarların beğenisine sunulacak. Sarı kırmızılı yönetim, bu sezon şu ana kadar mağazacılık tarihinin satış rekorunu kırarken, şampiyonluk günündeki satıştan da iyi bir ciro elde etmeyi hedefliyor.

Platform kurulacak!

Galatasaray, Fenerbahçe maçının ardından düzenleyeceği şampiyonluk kutlamaları için de hazırlıkları tamamlandı. Derbinin ardından futbolcular soyunma odasına gidecek ve yeşil zemine platform kurulacak. Sanatçıların da yer alacağı kutlamalarda ışık gösterileri de yapılacak.