Galatasaray Seleznyov'un peşinde iddiası

Selezynov
Selezynov

Galatasaray'ın Karabükspor'un forveti Yevhen Seleznyov ile ilgilendiği iddia edildi. Mavi-kırmızılı ekibin teknik direktörü Erkan Sözeri, Sarı-kırmızlı takımın ukraynalı futbolcuyu forvet mevkinde alternatif olarak görmek istediğini belirtti.

Bir radyo programına katılan Karabükspor teknik direktörü Sözeri, Galatasaray'ın ukraynalı oyuncuyla ilgilendiğini söyledi.

Ukraynalı forvet oyuncusunun transfer dedikodularının çıkmasının ardından kafasının karışık olduğunu vurgulayan teknik adam, oyuncunun Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti.

Açıklamalarına gelen tekliflerden dolayı Selezynov'un aklının karıştığına, şuan kendisini çalışmalara ve Karabükspor'a veremediğine değinen Sözeri, oyuncunun 8 Eylül'den sonra kendisine geleceğini aktardı. Teknik Adam Ukraynalı oyuncuyla ilgili açıklamasını "Tek bir gerçek var o da aklı karışık. Galatasaray'ın ciddi bir girişimi yok, sadece duyum var. Bunu da bize aktaran oyuncu. Sanırım böyle bir durum var ki bunu bize iletiyor. 8 Eylül'e kadar beklemede olacağız. Eğer transfer gerçekleşirse biz de gereken hamleyi yapacağız" diyerek tamamladı.

Kaynak: Sporx