Galatasaray Süper Lig'e damga vuran yıldız için düğmeye bastı: Ocak ayında nabız yoklanacak

Galatasaray Süper Lig'e damga vuran yıldız için düğmeye bastı: Ocak ayında nabız yoklanacak​
Galatasaray Süper Lig'e damga vuran yıldız için düğmeye bastı: Ocak ayında nabız yoklanacak​

Galatasaray, şu ana kadar attığı 11 golle Gomis ile gol krallığını paylaşan Göztepe'li Adis Jahovic'in transferi için harekete geçti.

Galatasaray, Göztepe'de forma giyen Makedon futbolcu Adis Jahovic için Ocak ayında Göztepe Kulübü ile temasa geçecek. Şu ana kadar attığı 11 golle Süper Lig'e damga vuran Jahovic'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Gençlerbirliği maçına çift forvet çıkan ve kadrosunda bulunan iki santraforu da oynatan Galatasaray'da bu sistemden memnun kalınınca yeni bir santrafor ihtiyacı doğdu. Çeşitli adayları şimdiden taramaya başlayan Galatasaray'da ilk planda bu sezon attığı gollerle lige damga vuran Adis Jahovic bulunuyor.

Attığı 11 golle gol krallığı yarışında Gomis ile zirvede bulunan Adis Jahovic için devre arası transfer döneminde Göztepe Kulübü ile temas kurulacak. Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi bitecek Makedon golcü için Göztepe ile uygun bir bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya çalışacak.

Galatasaray, Ocak ayında golcü oyuncuyu transfer edemezse, sezon sonunda bonservis ödemeden kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.