Galatasaray süper yıldız için devrede

Mauro Icardi
Mauro Icardi

Transferde hızlı günler geçiren Galatasaray'da, Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerinin sonrası, dev bir isim için devreye girdiği iddia edildi; PSG'nin yıldız forveti Mauro Icardi. Arjantin medyasından servis edilen haberde; sarı-kırmızılı kulübün, yıldız oyuncunun transferinde İngiliz devi Manchester United'la rakip olduğunu iddia etti.

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Dries Mertens ve Lucas Torreira ikilisini kadrosuna katarken, transferde çalışmalarını sürdürüyor.

Arjantin merkezli TyC Sports'un yaptığı haberde;Galatasaray'ın, PSG ile yollarını ayırması beklenen Mauro Icardi için devreye girdi.

Bu sezon PSG'nin başına geçen Cristophe Galtier'in takımda düşünmediği Arjantinli santrfora kendisine kulüp bulmasını söyledi. Galatasaray'ın futbolcuyla görüştüğü iddia edilirken, Icardi'nin transferinde Manchester United'ın da devreye girdiği belirtildi.

Manchester United'a 29 yaşındaki futbolcunun transferi için satın alma opsiyonlu kiralama formülü uygulayacağı öğrenildi.

Galatasaray 3 görüşme gerçekleştirdi

Galatasaray yönetiminin, Icardi'nin menajerliğini yapan eşi Wanda Nara ile 3 defa görüşmelerde bulunduğu yazıldı.

Galatasaray'ın da bu transfer için kiralama yöntemi uygulayacağı ve oyuncunun yıllık ücretinin büyük kısmını Paris kulübünün üstleneceği öğrenildi.

PSG'nin hocası Cristophe Galtier'in yaptığı açıklamada; "Kulüp, onun adına en iyi çözümü bulabilmek için Icardi'yle beraber çalışıyor. Bence en iyi şey kariyerini daha uygun bir yerde yeniden başlatması olacak." dediği öğrenildi.

Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren 29 yaşındaki forvet, Paris Saint-Germain'in ligdeki ilk hafta maçında kadroya alınmamıştı.