Galatasaray taraftarı çıldırdı! 2 bin kişilik kuyruk

Galatasaray taraftarı çıldırdı! 2 bin kişilik kuyruk
Galatasaray taraftarı çıldırdı! 2 bin kişilik kuyruk

Galatasaray bu akşam şampiyonluk kupasına kavuşacak. Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşecek kutlama için biletler satışa çıktı. Statta yer alan şanslı taraftarlar arasına girmek isteyenler metrelerce uzunluğunda kuyruk oluşturdu.

Galatasaraylı taraftarlar bu akşam 19.05'te Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşecek şampiyonluk kutlamasını tribünden izlemek için bilet kuyruğuna girdi. Hürriyet'in haberine göre; binlerce taraftar kutlamalara katılmak için sabah saatlerinde GSStore’larda bilet kuyruğuna girdi.

Bitmeyen kuyruk

Taraftarlar GSStore'lara akın etti. nFotoğraf, Hürriyet'ten alınmıştır.
Taraftarlar GSStore'lara akın etti. nFotoğraf, Hürriyet'ten alınmıştır.

İstiklal Caddesi’nde bulunan GSStore önünde ise metrelerce kuyruk oluştu. İstiklal Caddesi Mis Sokak girişinde bulunan mağazanın önünde başlayan kuyruk Fransız Konsolosluk binasına kadar ulaştı. Kutlamalara katılmak için kuyrukta bekleyen Levent Tekin “Sabah erken saatlerde gelip sıra aldım. Daha önümde 700’e yakın kişi var. Bileti alana kadar bekleyeceğim” dedi. Bilet kuyruğunun sonlarında bulunan Servet Deniz ise “Sıranın sonlarındayız ama bilet için bekleyeceğiz. Bugün bizim düğünümüz var. Stattaki tarihi ana tanıklık edeceğim” dedi.

30 liradan satışa çıktı

Sarı kırmızılı kulüp, Galatasaray taraftarlarının törene katılabilmesi için bilet fiyatlarının 30 ila 100 TL arasında tuttu. Kutlamaya taraftarların girmesi için bir kişiye en fazla iki bilet alabilme sınırlaması da devrede olacak. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kutlama organizasyonu için Türk Telekom Stadı'nda dev bir sahne kurulacak. 6 LED ekranla tribündeki taraftarlara şampiyonluk kutlamasına dair detaylar izlettirilecek.