Galatasaray Tarık Çamdal'dan kurtuluyor

Tarık Çamdal şampiyonluk kutlamasında taraftarı selamlıyor.
Tarık Çamdal şampiyonluk kutlamasında taraftarı selamlıyor.

Galatasaray'da yıllardır kadroda düşünülmemesine rağmen sözleşme feshine yanaşmayan ve kontratı dahilinde her yıl zamlı maaş almaya devam eden Tarık Çamdal yolun sonuna gelti.

Galatasaray'da uzun bir süredir kadroda düşünülmeyen ancak sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle takımda kalan Tarık Çamdal, sarı kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Haber Global yorumcusu ve eski Galatasaray İletişim Direktörü Evren Göz, ayrılığın yakın bir zamanda gerçekleşeceğini belirtti. Göz, “Galatasaray, devre arasında Tarık Çamdal ile yollarını ayırıyor.” İfadelerini kullandı.

2014 yılında transfer olduğu Galatasaray formasıyla sadece 42 maça çıkan, bu yıl sadece antremanlara çıkan Tarık Çamdal sarı kırmızılıların sorunlarından biriydi.

Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim'in tüm çabalarına rağmen başka takıma gitmeyen Tarık, ücretimde de indirim yapmamıştı.

2014 yılında 4.75 milyon euro bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olan Tarık Çamdal'ın sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

  • Her yıl ücreti artarak devam eden sözleşmesi nedeniyle Tarık, bu sezon için 1 milyon 605 bin euro (9.9 milyon TL) alıyor.

Şimdiye dek Galatasaray'dan toplam 175 milyon TL alan 27 yaşındaki oyuncunun, bir yılda, bu sezon vitrine çıkan birçok genç futbolcu ve 1 teknik direktörden oluşan 12 kişilik kadrodan daha fazla para kazandığı belirtildi.