Galatasaray, William Carvalho'da mutlu sona yaklaştı

William Carvalho
William Carvalho

Galatasaray, William Carvalho transferinden sıcak dakikalar yaşıyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Portekizli futbolcunun menajeriyle İstanbul'da yapılan görüşmede anlaşma sağladı.

Galatasaray, Fenerbahçe ile girdiği bir transfer yarışından daha başarıyla çıkıyor. Daha önce Abdülkerim Bardakçı'yı ezeli rakibinin elinden kapan Cimbom, Jorge Jesus'un ısrarla istediği William Carvalho'da mutlu sona ulaştı.

VOLE'den gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgiye göre, Galatasaray, William Carvalho ile anlaşma sağladı. Real Betis ve sarı-kırmızılılar arasındaki pazarlıklar son aşamaya geldi.

Sıra Real Betis de

Sporx'te yer alan habere göre ise Galatasaray, oyuncunun bonservis sorununu da çözmek üzere harekete geçiyor. Futbol direktörü Cenk Ergün, bugün İspanya'ya giderek Real Betis yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.

  • İspanyol kulübü, Carvalho için 5 milyon euro bonservis bedeli talep etse de Cenk Ergün'ün bu rakamı daha aşağı çekmeye çalışacağı bildirildi. Sambacı'nın Betis'in yeni sezon kampına alınmayarak, kadro dışı bırakılması da Galatasaray'ın avantajı olacak.