Galatasaray'a imza atacak mı? Başkan açıkladı

​Galatasaray'a imza atacak mı? Başkan açıkladı
​Galatasaray'a imza atacak mı? Başkan açıkladı

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardığı söylenen Filipe Luis hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

Ara transfer dönemi yaklaşırken iddialar bir bir gündeme gelmeye başladı. Galatasaray'ın Atletico Madrid'li Filipe Luis ile el sıkıştığı bilgisi sarı-kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Arda Turan’ın arkadaşı

Arda Turan'ın yakın arkadaşlarından olan Luis'in de Galatasaray'a imza atmaya sıcak baktığı bilgisi son günlerin en çok konuşulan konularından. Transferin noktalanmasına kısa bir süre kaldığı yönündeki iddiaların ardından Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo önemli bir değerlendirme de bulundu.

Açıklama başkandan geldi

Cerezo, "Yeni bir Avrupa Ligi kupası kazanmak için mücadele edeceğiz. Bizim için birinci hedef her zaman La Liga’yı ilk 3 içerisinde bitirmek. Bu bizim birinci hedefimiz. Sonra Copa del Rey, sonra da Şampiyonlar Ligi’nin bir şekilde katılmamızı sağlayan sonuç neyse onu almak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde son 16’yı kalamadık. Şimdi Avrupa Ligi’ndeyiz ve kupayı kazanmaya çalışacağız. Filipe Luis, Atletico Madrid’ten ayrılmayı istemiyor. Size net biçimde söyleyebilirim, Filipe Luis, Atletico’nun oyuncusudur ve Atletico’dan ayrılmayacak. Mükemmel bir oyuncu ve kendisini bizim kulübümüze ait hissediyor. Ayrıca Galatasaray’dan Filipe için şu ana kadar bir teklif almadık" dedi.