Galatasaray'a piyango: Newcastle'den Ndiaye için 20 milyon Euro

​Galatasaray'a piyango: Newcastle'den Ndiaye için 20 milyon Euro
​Galatasaray'a piyango: Newcastle'den Ndiaye için 20 milyon Euro

İngiliz basını, Newcastle United'ın Ocak ayında Badou Ndiaye için Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk bir teklif yapacağını iddia etti.

İngiliz ekibi Newcastle United, Ocak ayında Galatasaray'ın kapısını Badou Ndiaye için çalacak. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Newcastle United, Galatasaray'a 18 milyon pound'luk (20 milyon Euro - 92 milyon TL) bonkor bir teklif sunacak.

Galatasaray Ndiaye için yaz transfer döneminde yine bir İngiliz ekibi West Ham United ile çekişmiş ve 7.5 milyon Euro ödeyerek Ndiaye'yi renklerine bağlamıştı.

Yıldız oyuncunun şu ana kadar gösterdiği performans teknik heyeti ve taraftarları memnun ederken, Newcastle United'ın da gözünden kaçmadı. Orta alanda mücadele gücü yüksek ve teknik bir oyuncu eksikliği yaşayan Newcastle United, Galatasaray'a tarihinin en yüksek bonservis teklifini iletecek.

Newcastle United, Galatasaray'ın Ndiaye için ödediği bonservis bedelinin iki katından fazla olan bu rakamı sarı-kırmızılı kulübün kabul edeceğini düşünüyor. Her fırsatta Galatasaray'da mutlu olduğunu dile getiren Ndiaye'nin ise Newcastle'ın ilgisine nasıl bir cevap vereceği merak konusu.