Galatasaray'a Roma'dan forvet

Eldor Shomurodov
Eldor Shomurodov

Galatasaray'da yeni başkan ve teknik direktörün belli olmasından sonra transfer çalışmaları hız kazandı. Gelen iddialara göre Okan Buruk'un forvet için ilk adayı Roma forması giyen Özbek golcü Eldor Shomurodov...

Transfer çalışmalarına hız veren Dursun Özbek ve ekibi yeni dönemdeki ilk imzasını attırmak istiyor.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılıların yeni patronu Okan Buruk, Roma'da top koşturan Özbek forvet Eldor Shomurodov'un transferi için düğmeye bastı.

  • Başkent ekibinin geçen sezon 18 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı 27 yaşındaki futbolcu, Roma'da toplamda 40 maçta forma giyerken, 5 gol - 6 asistlik performans sergiledi.

Düzenli forma giymek istiyor

Roma'da düzenli forma giyememesinden dolayı mutsuz olan Özbek futbolcunun sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olmak istediği gelen bilgiler arasında....

  • Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan Shomurodov için Galatasaray bonservis bedeli ödemek istemezken, Jose Mourinho'nun Roma'sı 27 yaşındaki futbolcuyu kiralık göndermeye sıcak bakmıyor.

Eldor Shomurodov kimdir?

AS Roma takımında Forvet mevkinde forma giyen Eldor Shomurodov, 29 Haziran 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda ve 81 kilo olan Eldor Shomurodov, Sağ ayağını kullanmaktadır.