Galatasaray'a transferi gerçekleşmesin diye otelden kaçmıştı! Getafe'ye transfer oldu

​Galatasaray'a transferi gerçekleşmesin diye otelden kaçmıştı! Getafe'ye transfer oldu
​Galatasaray'a transferi gerçekleşmesin diye otelden kaçmıştı! Getafe'ye transfer oldu

Galatasaray yönetiminin Muslera'nın referansıyla İstanbul'a getirdiği ancak transferini gerçekleştiremediği Uruguaylı sol bek Mathías Olivera, La Liga takımlarından Getafe'ye transfer oldu.

Uruguay U20 Milli Takımı'nın önemli futbolcularından biri olarak gösterilen 19 yaşındaki Mathías Olivera ispanyol ekibi Getafe'ye transfer oldu.

Genç yıldız adayı İspanyol kulübüyle yaptığı transfer görüşmelerinden olumlu sonuç alırken Getafe, anlaşmayı resmi sitesinden duyurdu.

Önceki günlerde Galatasaray için babasıyla birlikte İstanbul'a gelen ancak A Takım'da sürekli oynayamayacağını öğrendikten sonra sarı kırmızılılara imza atmadan ülkesine dönen Olivera, İspanya'da forma giyme kararı aldı.

Fernando Muslera, ülkesi basınına yaptığı açıklamada Olivera'nın transferinin gerçekleşmeme sebebini bu sözlerle anlatmıştı;

"Menajerimle Mathias'ı getirmeye çok uğraştık. Oynayacaktı çünkü sol bekimiz yoktu ama babasıyla sabah 8'de otelden ayrıldılar. Döndüklerinde koşulların değiştiğini, daha düşük bir ücretle 2. takımda oynamak istemediklerini söylediler. Bu üzücü çünkü biz onu ikinci takımda değil as takımda düşünüyorduk. Sol tarafta fazla alternatifimiz yok."