Galatasaray'da 2 yıldıza yol göründü

Galatasaray'da Falcao ve Feghouli kadroda düşünülmüyor.
Galatasaray'da Falcao ve Feghouli kadroda düşünülmüyor.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı kırmızılı kulübün transfer gündemiyle ilgili açıklama yaptı. Elmas, uzun süredir gündemde olan Morutan'a teklif yapmayacaklarını söylerken, Falcao ve Feghouli'yi kadroda düşünmediklerini belirtti.

Merkez Hakem Kurulunun yaz seminerine katılan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, açılış töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Elmas, Rumen futbolcu Morutan'a teklif yapmayacaklarını açıkladı.

Transfer piyasasında menajerlerin çok aktif olduğunu ve bundan rahatsızlık duyduğunu belirten Burak Elmas, "Sadece Morutan ile ilgili değil, birçok oyuncuyla ilgili birçok menajer ortalıkta dolaşıyor. Morutan için resmî bir teklif yapmadık, hiçbir görüşme de olmadı. Menajerlerin oyununa gelmeyeceğiz. Fiyat yükseltme ve oyuncu alma mecburiyeti çabasına biz pabuç bırakmayacağız. Morutan'la ilgili resmi bir görüşme olmadı ve olmayacak!" dedi.

  • Transfer konusunda bütün kulüplerle kendisinin görüştüğünü ve aracı kullanmadığını vurgulayan Burak Elmas, "Halil Dervişoğlu ve birkaç oyuncu daha var. Halil ile ilgili kulübün gelecek sezon kadrosuna karar vermesini bekliyoruz, tekrar görüşeceğiz" şeklinde konuştu.

"Falcao ve Feghouli'yi kadroda düşünmüyoruz"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sakatlıklardan kurtulamayan Radamel Falcao ve uzun süredir formsuz olan Feghouli ile ilgili de açıklama yaptı. Elmas, iki futbolcuyu da kadroda düşünmediklerini söyledi.

  • "Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Çok güzel hizmetleri oldu. Fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle, yeni finansal yapılanmamız çerçevesinde ücretlerini ödeyemeyeceğimizi ve kulüp bulmalarını istedik. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek, iyi bir Galatasaraylı olarak kısa zamanda kendilerine bir kulüp bulurlar. İkisini de gelecek dönem için düşünmüyoruz. Şu anda bu yönetim kararıdır. Fatih hocamızın teknik kararları farklı olabilir. Bekleyip görelim ona göre hareket ederiz."