Galatasaray'da Asamoah transferinde tek engel kaldı!

​Galatasaray'da Asamoah transferinde tek engel kaldı!
​Galatasaray'da Asamoah transferinde tek engel kaldı!

Juventus forması giyen 28 yaşındaki sol bek ve orta saha oyuncusu Kwadwo Asamoah'ın Galatasaray'a transferinde teknik direktör Massimiliano Allegri'nin oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmadığı belirtildi

GZT DIŞ BASIN- Sarı-kırmızılılar sol bek mevkisi için uzun süredir transfer yapmanın planlarını yapıyor. Yıllardır sorun yaşadığı bu bölgede için milyonlar harcayan Galatasaray bu sorunu tamamen bitirmek istiyor.

Galatasaray'ın bir süredir görüşmelerde bulunduğu ve Tudor'un ısrarla istediği, Juventus forması giyen Kwadwo Asamoah transferinde önemli mesafe katettiği belirtildi.

La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre, transferin gerçekleşmesi teknik direktör Allegri'ye bağlı. İtalyan teknik adam çok yönlülüğü nedeniyle Ganalı oyuncuyu bırakmak istemiyor.

Diğer yandan Juventus'un bu bölge için Atalanta'dan Leonardo Spinazzola'yla ilgilendiği kaydedilirken, bu transferin gerçekleşmesi halinde Asamoah'ın Galatasaray'a transferinin önü açılabilir.

Preseason#determination#focused#workhard💪 ⚪️⚫️Kwadwo Asamoah (@asamoahkwadwo)'in paylaştığı bir gönderi (17 Tem 2017, 13:49 PDT)