Okan Buruk'a cevap vermişti... Galatasaray'da Gomis takımla çalışmalara katılmadı

​Bafetimbi Gomis
​Bafetimbi Gomis

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Karagümrük'le karşılaştı ve mücadeleden 3-3 lük beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından Okan Buruk, Bafetimbi Gomis'i hedef alan açıklamalarda bulundu. Bu yorumlara cevap veren Gomis, bugünkü antrenmanda takımdan ayrı çalıştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırladı ve 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fransız golcü Bafetimbi Gomis hakkında şok edici bir durumu açıkladı. Bu konuya cevap veren golcü futbolcu ise bugün yapılan antrenmana alınmadı.

"Bundan sonra oynamak istemediğini tekrar söyledi"

İşte Okan Buruk'un Gomis açıklaması:

"Onu çok seven, değer veren biri olarak, takım içerisinde önemli bir rolü alan biri olarak ona söylediğim, ona takımın ihtiyacı olduğu, son 7 maçta bizlerin ona ihtiyacı olduğunu, onun Galatasaray içerisinde değerli olduğunu tekrar hatırlatmak istedim. Kendisi için bunu gurur meselesi olduğunu, bundan sonra oynamak istemediğini tekrar söyledi. Burada önemli olan Galatasaray forması” dedi.

"Sırt ağrılarım var"

Sosyal medyadan hocasına cevap veren 37 yaşındaki futbolcu, "Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam, çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği birçok maçta olduğu gibi... Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz” ifadelerini kullanmıştı.

Takımdan ayrı çalıştı!

Derbi hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılarda Gomis'in takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi. Milliyet'in haberine göre; Bafetimbi Gomis, takımdan ayrı spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor.

  • Fransız oyuncu bu sezon Galatasaray formasıyla 26 maça çıkarken 10 gol atıp 3 asist yaptı.

Yönetim Gomis için toplanıyor

Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'daki geleceği yarın belli olacak. Sarı kırmızılı yöneticiler, Okan Buruk'un açıklamaları ve Gomis'in sosyal medyadan cevap vermesinin ardından yarın 17.00'de toplanma kararı aldı. Bu toplantının ardından 37 yaşındaki futbolcunun takımdaki durumu netleşecek.