Galatasaray'da Cenk Ergün depremi! İstifa ediyor...

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün
Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanır. Sportif direktör Cenk Ergün'ün özellikle transferler konusunda başkan vekili Erden Timur ile sorunlar yaşadığı, bu sebeple istifa ettiği ama istifanın başkan Dursun Özbek tarafından kabul edilmediği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin önemli isimleri arasında anlaşmazlık yaşanıyor. Bu anlaşmazlık, çok yakın zamanda bir istifa getirebilir. Zira sportif direktör Cenk Ergün'ün istifa ettiği ama Dursun Özbek'in bunu onaylamadığı belirtildi.

Son olarak Marcao'nun transfer görüşmeleri esnasında başkan vekili Erden Timur ile sorun yaşayan Cenk Ergün, görüşmeyi terk edip stattan ayrılmıştı. Daha sonra istifa kararı alan Ergün'e, başkan Dursun Özbek'in engel olduğu öğrenildi.

Cenk Ergün'ün, transfer planlamasında Erden Timur'un arkasında kalmaktan rahatsız olduğu ve daha aktif rol almak istediği biliniyor.

Özbek, ikisini de yönetimde istiyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, iki ismi de kaybetmek istemiyor. Önceki başkanlık döneminde Cenk Ergün ile başarılı transfer sezonları geçiren Özbek, tecrübeli futbol adamının gitmesine izin vermiyor. Erden Timur ise Özbek’in seçimde en büyük kozuydu. Özbek-Timur ikilisi, sarı-kırmızılı kulübün gayrimenkullerini geliştirmek için çalışmaları sürdürüyor. Ayrıca Timur, kulübün zor günlerden geçtiği bu dönemde büyük bir sorumluluk alarak kasa kolaylığı sağlıyor. Erden Timur’un kısa süre içerisinde sarı-kırmızılı kulüp adına büyük meblağlarda ödemeler yaptığı gelen bilgiler arasında...