Galatasaray’da Drogba sesleri

Galatasaray'da Drogba sesleri!
Galatasaray'da Drogba sesleri!

Galatasaray’ın eski yıldızı Drogba’nı sarı kırmızılı ekibe geri döneceği iddia ediliyor. Başkan Dursun Özbek’in Fildişili yıldız üzerinde farklı planları olduğu söyleniyor.

Drogba’nın dünya futbolunda ayrı bir yeri olmasının yanı sıra Afrika’da çok etkili olduğunu bilen Galatasaray yönetimi, deneyimli futbolcunun, sarı kırmızılı takıma çok sayıda yıldız ismi getirebileceğini düşünüyor.

Phoenix formasıyla ABD 2. Ligi’nde mücadele eden 39 yaşındaki Didier Drogba, gelecek sezon sonunda emekli olacağını duyurmuştu.

Başkan Dursun Özbek’in, sarı-kırmızılı formayı 1.5 sezon boyunca terleten Fildişi Sahilli yıldızı, geri kazandırmaya çalıştığı ön

Fanatik'te yer alan iddiaya göre, Özbek, Drogba’ya yönetimde görev vermeyi planlıyor. Özbek’in Drogba için düşündüğü görev ise sportif direktörlük. Başkanın, Drogba’yı bu mevkide düşünmesinin asıl sebebi, yıldız oyuncunun transfer çalışmalarında vereceği yüksek katkı.

TRANSFERE YÜKSEK KATKI SAĞLAYACAK

Sarı-kırmızılı kulüp, özellikle de Drogba’nın Afrika’dan genç yetenekleri kolaylıkla Galatasaray’a getireceği görüşünde. Bu isimlerin hem saha içi performansla Cimbom’a katkı sağlayacağı hem de ileride yüksek bonservis bedelleriyle Galatasaray’a faydalı olacakları düşünülüyor.

'GERİ DÖNERİM' DEMİŞTİ

Didier Drogba, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonraki süreçte verdiği bir röportajda, bir gün sarı-kırmızılı kulübe geri dönebileceği mesajını vermişti. Fildişi Sahilli futbolcu, kariyerini noktaladıktan sonra antrenör olup olmayacağı kararını ise henüz vermediğini ifade etti.