Galatasaray'da Fatih Terim depremi... Yollar ayrıldı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı

Galatasaray'da beklenen gelişme gerçekleşti. Teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Resmî açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Süper Lig'in 20. haftasında GZT Giresunspor'a evinde 1-0 mağlup olan ve son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

NEF Stadı'ndaki yönetim kurulu toplantısına katılan Fatih Terim, kısa süre sonra stattan ayrıldı. Sarı kırmızılı ekibin tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

Ne olmuştu?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elendi. Ligdeki kötü gidişatla birlikte kupadan da elenince Fatih Terim ile yolların ayrılacağı söylentileri çıksa da, Terim sosyal medyadan yaptığı açıklamayla projeye güvendiğini ve sonuna kadar gideceklerini açıklamıştı.

Ligin 20. haftasında evinde GZT Giresunspor'a da 1-0 kaybeden ve son 9 lig maçında yalnızca 1 galibiyette kalabilen sarı kırmızılılarda, taraftarlar Fatih Terim'e ve takıma büyük tepki göstermişti.

Maçtan sonraki açıklamalarında da başkan Burak Elmas'la aralarında sorun olmadığını ve gençleştirme projesinin sonundaki ışığı gördüğünü belirten Terim, takımdan ayrılmayacağı sinyalini vermişti. Fakat NEF Stadı'nda olağanüstü toplanan Galatasaray yönetimi, tecrübeli teknik adamla yollarını ayırma kararı aldı ve bunu Terim'e iletti. Toplantıda kısa bir süre kalan Fatih Terim, daha sonra stattan ayrıldı.