Galatasaray'da Feghouli ile yollar ayrılıyor

​Galatasaray'da Feghouli ile yollar ayrılıyor.
​Galatasaray'da Feghouli ile yollar ayrılıyor.

UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle giderlerinde kısıtlamaya gidecek olan Galatasaray, 3 milyon 850 bin avro garanti para alan Sofiane Feghouli'yi elden çıkarırken para da kazanacak. 4 milyon 250 bin avroya alınan futbolcunun, 7-8 milyon avroya satılması planlanıyor.

UEFA'nın ciddi yaptırımları ile karşı karşıya kalan sarı-kırmızılılar, yıldız isimlerin elden çıkarılması konusunda ilk adımı Cezayirli futbolcuyla atacak. 28 yaşındaki kanat oyuncusu için Katar, Suudi Arabistan ve Çin'den teklifler gelmeye başlandığı ifade edildi.

Skorer'de yer alan habere göre yıldız futbolcu için 7-8 milyon avroluk bonservis rakamı ödemeye hazır olan bu kulüplerin teklifleri önümüzdeki günlerde resmi olarak sunacağı bildirildi.

  • "Sattığın kadar futbolcu transferi yapabilirsin" yaptırımına bu şekilde kaynak sağlayacak olan sarı kırmızılılar, yüksek maliyetli bir futbolcudan da kurtularak önemli bir operasyon gerçekleştirecek.

Galatasaray'ın geçen yaz 4 milyon 250 bin avro bonservis ödeyerek West Ham United'tan kadrosuna kattığı Feghouli, sarı kırmızılılarda en çok kazanan isimlerin başında geliyor. 3 milyon 850 bin avro garanti ücreti olan Cezayirli futbolcu, primler ve bonuslarla geçen sezon 4,5 milyon avroya ulaşmıştı.