Galatasaray'da gündem Nagatomo

​Galatasaray'da gündem Nagatomo
​Galatasaray'da gündem Nagatomo

Inter'ın elden çıkarmak istediği Nagatomo'yu Galatasaray bonservisiyle istiyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Japon futbolcu için kolları sıvadı.

Galatasaray'ın devre arasında kiraladığı Yuto Nagatomo kısa sürede Türkiye'ye uyum sağladı. Milliyet'in İtalya basınına dayandırdığı habere göre; Galatasaray Nagatomo transferi için nisan ayında çalışmalarına hız verecek.

Inter’in kararı kesin

Kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Japon savunmacının olumlu görüntüsü bonservis konularını akıllara getirdi. İtalyan basınında çıkan haberde de Nagatomo ile Galatasaray yönetimi arasında nisan ayı içerisinde görüşmelerin hız kazanacağı aktarıldı. Inter’in sol bek konusunda Asamoah’ı, sağ bek için de Valencia’dan Cancelo’nun bonservisini almak istemesinden dolayı Nagatomo’yu elden çıkarmayı düşündüğü belirtildi.

Galatasaray Teknik Heyeti Nagatomo'nun takımda kalmasını istiyor.
Galatasaray Teknik Heyeti Nagatomo'nun takımda kalmasını istiyor.

Ayrıca transfer harcamaları ve maaş giderleri konusunda 10 milyon euroluk bir boşluğu oluşacak İtalyan kulübünün, Japon futbolcudan mutlaka bonservis kazanmak istediği yazıldı. Inter’in en az 4-5 milyon euroluk bir bonservis beklediği de eklendi.

Terim İtalya’ya gitti

Öte yandan geçtiğimiz hafta Milan’ya ziyarette bulunan teknik direktör Fatih Terim’in de bunu dile getirdiği, bunun ilgi çekici bulunduğu vurgulandı.

Yuto Nagatomo cephesinde de öne çıkan durumlar dikkat çekiyor. 31 yaşındaki oyuncunun kısa sürede 11’e girmesi, takım arkadaşlarıyla kaynaşması ve Fatih Terim’in güveni ön plana çıkıyor.

Dünya Kupası’nda Japonya formasını mutlaka giymek isteyen ve Inter’de yedek kaldığı dönemden sonra maç kondisyonunu toparlamak zorunda olan Nagatomo, hem takımın en istekli isimlerinden biri oluyor hem de mücadelesi ve hırsıyla alkış alıyor.