Galatasaray'da iki ameliyat

Sofiane Feghouli, Fatih Terim
Sofiane Feghouli, Fatih Terim

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı olurken Sofiane Feghouli'nin ise geçirdiği operasyonla böbrek taşı alındı.

Bir süredir belinde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı ağrılar çeken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya dönüşü İstanbul’da ameliyat oldu. Bi yandan da Sofiane Feghouli'nin, İtalyan temsilcisi Fiorentina'yla deplasmanda oynanan maç sonrası İstanbul'a dönüş uçağında böbrek sancısı yaşadığı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada Terim'in durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği belirtildi.

Sofiane Feghouli, Fatih Terim
Sofiane Feghouli, Fatih Terim
Kulüpten yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz Fatih Terim bir süredir belinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle takımımızın İstanbul’a varışıyla başarılı bir bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı geçirmiştir. Hocamızın durumu iyi olup tedavisi devam etmektedir."

"Feghouli, sponsor hastanemiz Liv Hospital Üroloji kliniğinde Prof. Dr. Orhan Tanrıverdi başkanlığında endoskopik üreter taşı çıkarılması ameliyatı geçirmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup, tedavisi devam etmektedir."