Galatasaray'da ilk hedef İrfan Can Eğribayat

İrfan Can Eğribayat
İrfan Can Eğribayat

Galatasaray'ın Sivas maçında Luyindama ile çarpışan stattan koltuk değnekleriyle ayrılan Muslera'nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecek yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildi. Tecrübeli kaleci 8-10 hafta arasında takımdan ayrı kalacak. Teknik heyet alternatif çözümleri gündeme aldı. Fatih Terim'in sezon başından beri kadrosunda görmek istediği 23 yaşındaki İrfan Can Eğribayat için Galatasaray tekrar devreye girecek.

Fernando Muslera'ya korkulan oldu. Tecrübeli kaleci 2 ay yok. Muslera'nın yokluğunda Galatasaray yeni kaleci arayışına geçti.

Muslera yerine 4 aday

Sarı-kırmızılı ekipte kaleci arayışları hız kazanırken Göztepe'den İrfan Can Eğribayat liste başı oldu. Galatasaray yönetimi, İrfan Can için kesenin ağzını açacak.

Listenin başında İrfan Can varn
Listenin başında İrfan Can varn

Fatih Terim'in sezon başından beri kadrosunda görmek istediği 23 yaşındaki İrfan için Galatasaray tekrar devreye girecek. Göztepe'ye bu kez para artı takas teklifi yapılacak. İlerleyen yaşı nedeniyle Muslera'nın yerine düşünülen İrfan Can'ın, Uruguaylı meslektaşı ile birlikte birkaç sezon geçirmesi ve tecrübe kazanarak takımın 1 numarası olması planlanıyordu. Yaşanan son sakatlık nedeniyle bu planın daha erken devreye alınması gündeme geldi.

  • Galatasaray'ın kaleci listesinde Rizespor'dan Gökhan Akkan, Antalyaspor'dan ise Ruud Boffin de bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takım son ihtimal olarak ise Okan Kocuk'u geri çağırabilir.

Son ihtimal Okan Kocuk
Son ihtimal Okan Kocuk