Galatasaray'da Inaki Pena defteri yeniden açıldı

Inaki Pena
Inaki Pena

Gelecek sezon yapılanmasına şimdiden başlayan Galatasaray'da ilk hedef Muslera'dan boşalacak koltuğu doldurmak. İlerleyen sezonlarda Uruguaylı kaleci ile yollarını ayırmak zorunda kalacak sarı kırmızılılar, eski futbolcusu Inaki Pena'yı kadrosuna katmak için Barcelona'yı yoklamaya başladı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek İspanyol file bekçisi için durum nedir?

2021-2022 sezonunun ara transfer döneminde 6 ay kiralık olarak Galatasaray'a katılan Inaki Pena gösterdiği başarılı performansıyla dikkat çekti. Sözleşme sonrası Barcelona'ya dönen ve Katalan ekibinde aldığı süreden memnun olmayan file bekçisi, ayrılmak istiyor.

Galatasaray ve Real Betis masada

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç kaleci ile Galatasaray'ın yanı sıra Real Betis'in ilgilendiği yazıldı.

İnaki Pena
İnaki Pena

Sarı kırmızılılar Muslera'nın ardından kaleyi Inaki Pena'ya emanet isterken, diğer bir İspanyol ekibi Betis'in de kaleci istikrarsızlığından dolayı 24 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediği öğrenildi.

Barcelona'nın teklifini reddetti

Düzenli süre alma hayalleri kuran Pena, Barcelona'dan gelen teklifi Ter Stegen'in gölgesinde kalacağını düşünerek reddetti.

Pena
Pena

Pena'nın yerine Tenas

Barcelona, ikna edemediği Inaki Pena'nın yerine altyapıdan yetiştirdiği bir diğer kalecisi Arnau Tenas'ı a takıma alacak.

Tenas
Tenas