Galatasaray'da Okan Buruk'un listesi hazır

Galatasaray'da Okan Buruk'un transfer listesi hazır
Galatasaray'da Okan Buruk'un transfer listesi hazır

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılması beklenirken, anlaşmaya varılan Okan Buruk'un transfer listesi de belli oldu.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, teknik direktör Domenec Torrent ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Tazminat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra İspanyol teknik adamın kulüple ilişiği kesilecek.

Sarı kırmızılılar yeni sezona Okan Buruk ile girecek. Anlaşmaya varılan 48 yaşındaki çalıştırıcı, Torrent gönderildikten sonra resmen takımın başına geçecek.

Denayer, 2017-18 sezonunda Galatasaray forması giydi
Denayer, 2017-18 sezonunda Galatasaray forması giydi

Okan Buruk'un transfer listesi de hazır. Yeni futbol direktörü Cenk Ergün ile görüşen Buruk, Marcao'nun satılması halinde Jason Denayer'ın kadroya katılmasını istedi. Belçikalı stoper, 2017-18 sezonunda da sarı kırmızılı formayı terletmişti.

  • Son olarak Fransa ekibi Lyon'da forma giyen Jason Denayer, geçtiğimiz sezon 20 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Abdülkerim ile ilgileniyor Transfer sezonunun gözde isimlerinden Abdülkerim Bardakçı da Galatasaray'ın listesindeki isimlerden biri. Geçtiğimiz sezon Konyaspor ile başarılı bir performans sergileyen 27 yaşındaki stoper ile Beşiktaş ve Fenerbahçe de ciddi şekilde ilgileniyor. Abdülkerim için kapıyı 5 milyon €'dan açan Konyaspor'a, en yüksek teklifi Galatasaray'ın yaptığı öğrenildi.

Mert Müldür de Galatasaray'ın listesinde
Mert Müldür de Galatasaray'ın listesinde

Sarı kırmızılıların stoper adayları Denayer ve Abdülkerim Bardakçı'dan ibaret değil. Milli futbolcu Mert Müldür de, Galatasaray'ın radarında yer alıyor.

Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, savunmanın her yerinde görev yapabiliyor.

  • Galatasaray, Marcao'nun satışına göre bu futbolculardan en az biriyle sözleşme imzalayacak.