Galatasaray'da ön liberoda yeni hedef Lucas Torreira

Lucas Torreira
Lucas Torreira

Ön libero mevkiinde transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray, Ndombele ve Carvalho gibi yıldız isimlerle görüşen Sarı-Kırmızılılar, Arsenal'in yeni sezonda da kiralamak istediği Uruguaylı Lucas Torreira için de devreye girdi.

Galatasaray 'da ön libero için yeni bir aday gündeme geldi.Ndombele ve William Carvalho gibi transferleri bitirmeye çalışan sarı- kırmızılı ekip, bir fırsat transferi de yapmak istiyor. Bu noktada kulübün gündemine gelen son isim Arsenal'den 26 yaşındaki orta saha Lucas Torreira. İngiliz kulübü, geçen sezon Fiorentina'ya kiraladığı Uruguaylı ön liberoyu bu sezon da kiralık olarak değerlendirme kararı verdi. Bu gelişme üzerine devreye giren kulüplerden biri de Galatasaray. Geçen yıl 1.5 milyon Euro karşılığında kiralanan 26 yaşındaki futbolcu için yine bu paraya yakın bir talep söz konusu. Sarı-Kırmızılılar, listenin üst sıralarındaki oyuncuların durumuna göre Torreira transferine karar verecek.

Son karar futbolcuda

Bu arada William Carvalho transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Real Betis Kulübü, Brezilyalı oyuncuya gelen tekliflerden 3'ünü kabul etti. İtalya'dan Monza, Fransa'dan Lyon ve Türkiye'den Galatasaray'a görüşme izni verildiği, son sözü Carvalho'nun söyleyeceği iletildi. İspanyol basınına iddiasına göre Brezilyalı ön liberonun transferi bu hafta içerisinde kesinleşecek.