Galatasaray'da operesayon: 5 futbolcunun sözleşmesi feshedilecek

​Galatasaray'da operesayon: 5 futbolcunun sözleşmesi feshedilecek
​Galatasaray'da operesayon: 5 futbolcunun sözleşmesi feshedilecek

Galatasaray'da şu an kadro dışı olan De Jong, Hakan Balta, Ryan Donk, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan'ın sözleşmeleri eğer herhangi bir takıma transfer olmazlarsa feshedilecek.

Galatasaray artık transferde gidecek oyuncuların durumuna odaklandı. Yaz boyunca yaptığı transferlerle transfer dönemine damga vuran sarı-kırmızılı ekip kadrosunu baştan aşağı yenilemişti.

Galatasaray, bugün transfer penceresinin kapanacağı gece yarısı 00:00'a kadar teknik ekip ve yönetimin kadroda düşünmediği De Jong, Hakan Balta, Ryan Donk, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan'a kulüp arayacak. Şimdiye kadar bazı görüşmeler gerçekleşse de resmi bir girişim olmadı.

YÖNETİM ZORLUK ÇIKARTMAYACAK

5 futbolcunun toplam maliyeti yaklaşık 6 milyon Euro. Yönetim talibi çıkan futbolcuyu hiçbir zorluk çıkartmadan elden çıkarmayı planlıyor. Aksi bir durumda 5 futbolcunun da sözleşmeleri feshedilecek.

Galatasaray'ın amacı, Finansal Fair Play kontrolünden çıkılmasına rağmen daha önce verilen 60 milyon Euro maaş sınırı sözüne sadık kaldıklarını UEFA'ya kanıtlayıp gelecekte yaşanabilecek sorunların önüne geçmek.