Galatasaray’da sıcak saatler! Lucescu’nun yanıtı bekleniyor

Galatasaray haber bekliyor.
Galatasaray haber bekliyor.

Romanya’ya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek burada Mircea Lucescu ile görüştü. Rumen teknik adam kararını bugün açıklayacak.

Her şey Östersunds faciasının ardından başladı… Avrupa arenasına erkenden havlu atan Galatasaray’da en çok tartışılan isim teknik direktör Igor Tudor oldu… Bu olayın ardından herkes Tudor’un gönderileceğini düşünürken sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktörüne sahip çıktı. Başkan Dursun Özbek, Tudor’la yolların ayrılmasını istemedi ama farklı bir yöntem için kolları sıvadı.

Başkan harekete geçti

Cim-Bom yeni bir teknik direktör getirmektense “Sportif Direktörlük” görevi için arayışa geçti. Her transfer döneminden olduğu gibi yine gündeme gelen ilk isim Rumen teknik adam Mircea Lucescu oldu. Deneyimli teknik direktörün basın yoluyla gönderdiği ‘yeşil ışık’ Dursun Özbek’i harekete geçirdi.

Haber bekleniyor

Dursun Özbek dün Romanya’ya gitti ve Lucescu ile görüştü. Özbek’in Lucescu’ya “Futbolun patronu sen olacaksın” dediği öğrenildi. Özbek’in teklifini dinleyen ve değerlendirmek için süre isteyen Lucescu’nun bugün karar vereceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı camia Romanya’dan gelecek olan habere kilitlenmiş durumda.