Galatasaray'da sol beke tanıdık isim

Alex Telles
Alex Telles

Galatarasay, Patrick van Aanholt'u gözden çıkarmasının ardından sol bek için eski oyuncusunu gündeme aldı. Sarı kırmızılılar, Sevilla'da kiralık oynayan ve bonservisi Manchester United'da olan 30 yaşındaki Brezilyalı sol bek Alex Telles'i sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Galatasaray, sezon başında kurduğu kadro ile Süper Lig'de liderliğini sürdürüyor. Şimdi de ara transfer döneminin çalışmalarına hız kesmeden devam eden sarı kırmızılılar eski oyuncusu Alex Telles'i transfer listesine aldı. Bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Okan Buruk, sol bek sorununu Brezilyalı futbolcu ile çözmek istiyor.

Bir dönem Galatasaray'da oynayan Alex Telles, tekrardan sarı kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor. Sevilla'da kiralık oynayan, bonservisi ise Manchester United'da bulunan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun sezon sonuna kadar kiralanması planlanıyor. Bu doğrultuda ilerleyen Galatasaray heyeti, önümüzdeki günlerde Manchester United yetkilileri ile masaya oturması bekleniyor.

Alex Telles, sezon başında kiralandığı Sevilla'da kâbus gibi bir sezon geçiriyor. Galatasaray taraftarı, düşme hattının sadece 1 puan üstünde bulunan La Liga ekibinden ayrılabileceği belirtilen Brezilyalı futbolcuya, çıkan transfer iddiaları sonrası mesaj yağdırdı.

  • Galatasaray ile 60 maçta forma giyen Telles, 2 gol - 4 asistlik performans gösterdi.