Galatasaray'da Torrent gidiyor! İşte adaylar

Galatasaray'da Torrent'e yol gözüktü
Galatasaray'da Torrent'e yol gözüktü

Galatasaray, 30 Nisan'da yeni başkanını seçecek. Adaylar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, Torrent ile çalışmayacaklarını dile getirdi ve teknik direktör adaylarını belirledi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, önümüzdeki hafta Galatasaray başkanlığı için yarışacak. Projelerini açıklayan iki isim de, mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile çalışmayı düşünmüyor. Torrent sonrası hoca adayları da netleşti.

Eşref Hamamcıoğlu, seçildiği takdirde futbolun başına Cenk Ergün'ü getireceğini açıkladı. Hamamcıoğlu'nun getireceği teknik direktör yine yabancı olacak.

Metin Öztürk ise, futbolun başına Levent Naizfoğlu'nu getirmeyi düşünüyor. Öztürk, yerli teknik adamla çalışmak istediklerini söyledi.

Adaylar Farke ve Buruk

İlk etapta Rudi Garcia'yı takımın başına getirmek isteyen Hamamcıoğlu, şu sıralarda ibreyi tamamen Daniel Farke'ye çevirdi. 45 yaşındaki Alman çalıştırıcının ismi kısa bir süre öncesine kadar Beşiktaş ile de anılıyordu. Geçtiğimiz ay başında Krasnodar'daki görevinden ayrılan Farke, Türkiye'de çalışmaya çok sıcak bakıyor.

Öztürk cephesinde ise ilk etapta düşünülen antrenör Nuri Şahin'di. Ancak Antalyaspor'un sert tepkisi ve sosyal medyada kavgaya dönen atışmalar sonrası, rota gündemdeki diğer aday olan Okan Buruk'a döndü. Geçtiğimiz günlerde yeniden Galatasaray camiasına dönmek istediğini belirten Okan Buruk'un önünde de herhangi bir engel bulunmuyor. Metin Öztürk'ün Okan Buruk ile anlaşma sağladığı ve başkan seçilmesi halinde göreve başlayacağı iddia edildi.