Galatasaray'da Yellow Friday çılgınlığı başladı

Yellow Friday
Yellow Friday

Galatasaray'da başkanlığı Mustafa Cengiz'in seçilmesinin ardından Twitter'da Galatasaraylı taraftarların başlattığı Yellow Friday etkinliği kapsamında GS Store'larda bazı ürünler indirimli olacak ve taraftarlar da mağazalara akın ederek kulübü destekte bulunmaya çalışacak.

Galatasaray camiası tarihi günlerinden birini yaşıyor. Galatasaray'da yapılan olağanüstü seçim sonra sürpriz şekilde başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz'in ardından Galatasaray taraftarı GS Store için "Yellow Friday" kampanyası başlattı.

Taraftarlar böylece hem Galatasaray’ın Dursun Özbek’le yollarını ayırmasını kutlamayı hem de zor günlerde kulübe finansal açıdan destek olmayı hedefliyor. Etkinliğe kulüpten de destek var. Başta Metin Oktay tişörtleri olmak üzere birçok ürünün indirimli satılacağı belirtildi.

MUSTAFA CENGİZ DE KATILACAK

Galatasaray taraftarlarının seçimlerde başkan seçilen Mustafa Cengiz'in sarı oy pusulası kullanması nedeniyle "Yellow Friday" ismini verdikleri kampanya kapsamında yeni başkan Mustafa Cengiz de saat 13:00'de Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan GS Store'a gidecek.

Ayrıca Galatasaraylı taraftarlar aldıkları ürünleri şimdiden sosyal medyadan paylaşarak etkinliği daha fazla kişiye duyurmak için uğraşıyor. Etkinliğe bazı ünlü isimler de destek veriyor. İşte onlardan bazıları;