Galatasaray, 2 oyuncusu için yeni sözleşme hazırlığında!

Galatasaray
Galatasaray

Galatasaray, Premier Lig ekiplerinin ilgili olduğu iki oyuncusu için yeni bir sözleşme planı hazırladı. İşte sarı kırmızılı yönetimin Sacha Boey ve Victor Nelsson için hazırladığı yeni sözleşme detayı...

Galatasaray yönetimi iç transfere yöneldi.

Sarı kırmızılılar, Avrupa'dan teklifler alan ancak önerilen rakamlar beklentileri karşılamadığı için satmaya yanaşmadığı Sacha Boey ve Victor Nelsson'un sözleşmelerini, ücretlerini artırarak uzatma kararı aldı.

Yeni sözleşme planı

  • Çıkan haberlere göre 480 bin euro ile takımda en az kazanan yabancı olan Boey'ye 1.5 milyon euro, 1.2 milyon euro alan Nelsson'a ise 2 milyon euro garanti ücret ve 4'er yıllık yeni anlaşma yapılması düşünülüyor.

Sacha Boey, bu sezon 9 maçta 810 dakika forma giydi. Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan 22 yaşındaki Fransız sağ bek, 2021 yazında geldiği sarı kırmızılı takımda toplamda 61 karşılaşmada 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Geçen sezon defansın göbeğinde çok iyi bir performans gösteren, Nelsson, 2021'de Kopenhag'dan 7 milyon euroya alınmıştı. Mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar olan Danimarkalı stoper, Galatasaray formasıyla çıktığı 88 resmi karşılaşmada 2 gol kaydetti, 1 de asist yaptı.

Bunlara da göz atın: