Galatasaray, iki yıldızı birden İstanbul'a getiriyor

​Galatasaray
​Galatasaray

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris ile karşılaşacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer döneminde hareketlenmesi beklenen sarı kırmızılıların görüştüğü oyuncular arasında bulunan Cedric Bakambu, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelecek. Çalışmalarına devam eden Galatasaray, bir ismi daha Türkiye'ye getiriyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şu ana kadar kadrosuna Kaan Ayhan, Angelino ve Halil Dervişoğlu'nu katan sarı kırmızılıların gündeminde birçok yıldız isim yer alıyordu. Mauro Icardi'nin gelişini bekleyen Galatasaray'da bitmek üzere olan iki transfer de ortaya çıktı.

Bakambu'da mutlu son

Bu sezon başında Olympiakos'tan BAE ekibi Al Nasr'a transfer olan ve yeni takımında henüz maça çıkmamış olan Cedric Bakambu ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Kongolu yıldız için mutlu sona ulaştı.

Kulübüyle yaptığı görüşmelerde sözleşme feshi konusunda anlaşmaya varan Bakambu, sarı kırmızılı kulüple de el sıkıştı.

Sarı kırmızılılar ile 2 yıllık kontrata imza atacak olan 32 yaşındaki futbolcu, kısa süre içinde İstanbul'a gelecek. Bakambu'nun Galatasaray'a toplam maliyetinin ise 4 milyon euroyu bulacağı belirtildi.

Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk asıllı futbolcu için anlaşmaya varan sarı kırmızılılar, oyuncu cephesiyle görüşmelerini sürdürüyor.

  • Demirbay ile sözleşme konusundaki pürüzleri kısa sürede gidermeyi hesaplayan sarı kırmızılılar, oyuncuyu gelecek hafta içinde Türkiye'ye getireceği kaydedildi.