Galatasaray'dan 8 milyon TL'lik 3'lü kombine planı

​Galatasaray'dan 8 milyon TL'lik 3'lü kombine planı
​Galatasaray'dan 8 milyon TL'lik 3'lü kombine planı

Derbiye olan yoğun ilgiyi fırsata dönüştürmek isteyen Galatasaray yönetimi, derbi ve derbiden sonra oynanacak 2 iç saha maçını 3'lü pakette satıp hem stadı doldurmayı hem de 8 milyon TL gelir elde etmeyi planlıyor.

Galatasaray, derbiye olan yoğun ilgiyi fırsata çevirmenin yöntemini buldu.

Taraftarların bilet talebinden bunalan Galatasaray, Gençlerbirliği ve Alanya maçlarını da derbiyle birlikte paket şeklinde satıp hem kapalı gişe oynamayı hem de 8 milyon TL'lik devasa bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Ezeli rakipleri Beşiktaş'ın 5, Fenerbahçe'nin ise 8 puan önünde bulunan Galatasaray'da taraftarlar ve yönetim şimdiden Fenerbahçe derbisini düşünmeye başladı. Yöneticilerin telefonu bilet talebi nedeniyle susmazken, yönetim de çareyi önümüzdeki 3 iç saha maçını kapsayan bir kombine satışa sunmakta buldu.

FİYATLAR 217 İLA 1600 LİRA ARASINDA DEĞİŞECEK

Bugün 217 ila 1600 Lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkacak üçlü paketin biletlerini alacak taraftarlar, 22 Ekim'de Fenerbahçe, 3 Kasım'da G,Birliği ve 25 Kasım'da Alanya maçlarını izleyecek.

Derbiyi kaçırmak istemeyen taraftarların üç maçlık satışa çıkacak biletleri bitirmesi ve kulübün kasasına yaklaşık 8 milyon Lira sıcak para girmesi hedefleniyor.

Son Karabükspor maçında Aslan, 1.7 milyon Liragişe hasılatı elde etmişti. Kombine sahiplerinin bir kısmı maça gelmediği için taraftar ortalaması ise 40 binde kaldı. Galatasaray evinde 52 bin taraftarı en son 4. yıldızı kazandığı sezon Beşiktaş'ı yenip, şampiyonluğa ulaştığı maçta görmüştü.