Galatasaray'dan bomba transfer! Eski Real Madridli oyuncu için ilk adımlar atıldı

James geliyor mu?
James geliyor mu?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki görkemli başarısının dışında hayal kırıklığı yarattı. Fatih Terim'le girilen sezona İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile devam eden Galatasaray, Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmanın peşinde. Öte yandan gelecek sezonun hazırlıklarını da planlayan Galatasaray, dünya yıldızı oyuncu için girişim halinde.

İspanyol basını, Avrupa'dan takım aramaya başlayan James Rodriguez'in yeni adresinin G.Saray olabileceğini iddia etti. Mundo Deportivo'da yer alan iddiaya göre Rodriguez'e Avrupa'da takım aramaya başlayan menajer Jorge Mendes, yakın arkadaşı Luis Campos ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Olumlu mesajlar alan Campos'un 30 yaşındaki 10 numarayla ilgili gelişmeleri Başkan Elmas'a ilettiği ve kaynak bulunması durumunda bu transferin yapılabileceğini belirttiği öğrenildi. Sezon başında transfer olduğu Katar'da aradığını elde edemeyen Kolombiyalı yıldız futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini açıklamıştı.

Daha önce Everton, Bayern Münih ve Real Madrid'de top koşturan ve şu an Al Rayyan forması giyen James Rodriguez, 10 numara pozisyonunda ve her iki kanatta da etkili olabiliyor. Olimpiu Morutan ve Cicaldau'dan beklediği katkıyı alamayan Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızın transferi için şartları zorlaması bekleniyor.

  • Kolombiyalı yıldız, kariyeri süresince 424 maça çıktı ve 113 gol atıp 137 asist yaptı. Ayrıca 82 kez Kolombiya formasını giyip 23 kere de ağları sarstı.