Galatasaray, Barcelona'nın yıldızı için harekete geçecek

Memphis Depay
Memphis Depay

Süper Lig'de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Galatasaray, devre arası takıma takviye yapma arayışlarına girdi. Dünya Kupası'na kadar kalan maçlarda hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılılar turnuva sonrası transfer bombasını patlatmayı hedefliyor.

Son haftalardaki formsuzluğunu bir kenara bırakarak, Dünya Kupası'na kadar kalan maçlarda hata yapmak istemeyen Galatasaray'da devre arası için transfer çalışmaları devam ediyor.

Milliyet gazetesinin derlediği habere göre; Sarı-kırmızılılar, Barcelona'dan ayrılmak isteyen Hollandalı Memphis Depay'ın peşinde. Katalan kulübüne yakınlığı ile bilinen Sport sitesi, Galatasaray'ın Depay için girişimde bulunacağını yazdı.

Depay sıcak bakabilir

Barcelona'ya imza attığı günden beri istediği performansa hiç ulaşamayan ve formasını kaptıran Memphis Depay yeni bir maceraya yelken açmaya sıcak bakabilir.

  • Hollandalı yıldızın takımda kalması için sonra kararı Barcdelona patronu Xavi, Dünya Kupası'ndan sonra verecek.

Katalan ekibine yakınlığı ile bilinen Sport sitesindeki haberde şu ifadelere yer verildi;

"Memphis Depay, Xavi tarafından neredeyse tüm sezon boyunda dışlandı. Barça'da performansından memnunlar, ancak geleceği Dünya Kupası'ndan sonra ele alınacak. Galatasaray, Depay'ı kadrosuna katmak için temaslara başladı. Sezon sonunda Memphis'in sözleşmesi bitiyor ve Barcelona, Ocak ayında ondan bonservis kazanmak istiyor. Barça'nın fikri bu yaz Memphis'ten tamamen kurtulmaktı. Hatta Juventus ile görüşmeye başlaması için kendisine fesih mektubu bile verdi ancak ekonomik sebepler nedeniyle futbolcu ile İtalyan kulübü arasında anlaşma sağlanamadı.Ocak ayından itibaren her şey olabilir. Barcelona bir karar vermek için Dünya Kupası'ndaki performansını beklemek istiyor. Yenileme yapması pek olası değil, ancak Hollandalı'nın yeni maaş skalasına girmek için maaşını düşürmesi ihtimal dışı değil."