Galatasaray'dan Oscar bombası

Oscar
Oscar

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da eksik mevkilerin yanı sıra bir yıldız transferi de düşünülüyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı kulübün bir dönem Chelsea'de forma giyen Oscar ile görüşüyor.

Transfer sezonunda hareketli günler geçiren Galatasaray, orta sahasını yıldız bir isimle takviye etmek istiyor.Evander transferinde sona yaklaşıldığına dair duyumlar olsa da 10 numara bölgesine dair yapılacak transfer çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların devam etmesini yapılacak çok önemli bir yıldızın transferine bağlanıyor. Kulislerde bu yıldızın bir dönem Chelsea forması giymiş olan Brezilyalı Oscar olduğu söyleniyor.

Oyuncu Çin'den ayrılmak istiyor

Kariyerini Çin kulübü SH Port'ta sürdüren 30 yaşındaki yıldız ailevi nedenlerden dolayı hem takımdan hem de ülkeden ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Maaş yükü çok fazla

Kulübün, Oscar'ın menajeriyle temasa geçtiği öğrenilirken, yaşanan bu gelişme sonrasında Evander'in transferinin bekletildiği öne sürülüyor. Brezilyalı yıldızın SP Port'tan aldığı yüklü maaş, transferin önünde ciddi bir engel olarak gözüküyor.

Genç yaşında Çin'e gitmişti

Chelsea'de oynarken 2017 yılında 60 milyon euro karşılığında SP Port'a katılan Oscar'ın genç yaşında bu karar futbol camiasında şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Performansı göz doldurdu

SP Port formasıyla 173 maça çıkan ve 51 gol, 94 asistle tam 145 gole doğrudan etki eden bu sezon 3 maçta 1 gol 1 asist yaptı. Brezilyalı 10 numaranın kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Oscar'ın bu durumu alacaklarına karşılık sözleşmesini feshederek çözeceği düşünülüyor. 48 kez Milli olan Oscar, bu formayla 12 de gole imza attı.