Galatasaray'dan şampiyonluk çileği

Galatasaray
Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşması durumunda flaş bir hamle yapacak. Bu sezon yaptığı yıldız transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, benzer hamlelerine yazın da devam edecek. Yönetim, dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte o isim ve transferin detayları...

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor. Okan Buruk'un öğrencileri en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 1 maç fazlasıyla 6 puan önünde yer alıyor. Hem bu sezonu hem de gelecek sezonun planlamasını yapan sarı kırmızılı yönetim, bu doğrultuda araştırmalarını sürdürürken gündeme bomba etkisi yaratacak bir isim geldi. Okan Buruk'un o futbolcunun transferi için onay verdiği ifade edildi.

Yeni bir dünya yıldızı daha!

Galatasaray; Icardi, Zaniolo, Torreira, Oliveira, Rashica ve Mertens gibi dünya yıldızlarının yanına yenilerini ekleyebilir.

Sergio Ramos gündemde

Galatasaray'dan Sergio Ramos girişimi başladı. 37 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-kırmızılılar şampiyon olması halinde Ramos'u Türkiye'ye getirmeye çalışacak. Dursun Özbek, şampiyon olunması halinde Sergio Ramos'u kadrosuna katmayı düşünüyor. Yıllık 4 milyon euro maaş isteyen İspanyol futbolcuya 2.5 milyon euro net maaş ve bonuslar teklif edilecek.

Şampiyonluk çileği

Hem Okan Buruk'a hem de taraftara 'çilek' hediyesi olarak planlanan Ramos transferi için Galatasaray yönetimi şimdiden çalışmalara başladı.

  • Sezon sonunda kontratını eline alacak İspanyol yıldız bu sezon PSG formasıyla 24 maça çıktı ve 1 asist yaptı.