Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

​Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi
​Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

Galatasaray’ın Brezilyalı Diogo Barbosa’yı gözüne kestirdiği ileri sürüldü. Peki, Barbosa transferi ocak ayında tamamlanacak mı?

Süper Lig’in lideri Galatasaray ocak ayı için transfer planlarını hazırlamaya başladı. Sarı-kırmızılılar, listesinde bir de sambacının yer aldığı ileri sürüldü.

Galatasaray Diogo Barbosa'ya teklif sundu.
Galatasaray Diogo Barbosa'ya teklif sundu.

Brezilya'nın ünlü Globo gazetesinin haberine göre Galatasaray, yaz transfer döneminde Brezilyalı Diogo Barbosa'ya teklif götürdüğü ortaya çıktı. Bonservisi Coimbra'da olup Cruzeiro'da kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki oyuncu için 4 milyon Euro öneren Galatasaray'ın bu teklifinin kabul edilmediği belirtildi.

Ajansspor’un haberine göre; Barbosa'nın bonservisinin sadece %25'lik kısmı Coimbra'da bulunuyor. Geri kalanı ise üçüncü parti kişilerde. Cruzeiro eğer 31 Aralık'a kadar 1 milyon Euro öderse Barbosa'nın bonservisinin %25'ine sahip olabilecek. Oyuncunun menajeri ise Cruzeiro'nun bu bedeli ödememesi halinde yeni bir kulüp bakacaklarını açıkladı. 25 yaşındaki oyuncunun bonservisinin tamamı için 7 milyon Euro'luk bir ücret belirlenmiş durumda.

2011'de Coimbra'ya transfer olan Barbosa o seneden bu yana 7 kez başka takımlara kiralandı.