Galatasaray'dan Trezeguet açıklaması!

Trezeguet
Trezeguet

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transfer gündeminde yer alan Trezeguet, Bafetimbi Gomis ve Nagotomo hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızı ekibin transfer çalışmalarına dair flaş açıklamalar yaptı. Cengiz, Kasımpaşa'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Trezeguet için teklif yaptıklarını belirtti.

  • "Trezeguet'nin Galatasaray'da olmasını istiyoruz. Ancak mali disiplin içinde hareket etmek istiyoruz. Bu yüzden kiralamadan yanayız. 5 milyon euro serbest kalma maddesi doğru. Teklifimizi yaptık ve geri çekildik"

Fotoğraf: Kasımpaşa SK
Fotoğraf: Kasımpaşa SK

Başkan Cengiz Süper Lig'de sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis hakkında da konuştu. Cengiz, "Gomis karakterli bir oyuncudur. Futbol bir şov işi ama biz amatör ruhu da önde tutuyoruz. Armanın peşindeki insanları seviyoruz. Gomis için de, başka futbolcumuz için de doğru bir fiyat, Galatasaray'ın lehine bir fiyat gelirse, biz de mutlu oluruz." Dedi.

beIN Sports Haber'e de konuşan Mustafa Cengiz sarı-kırmızılı kulübün kadrosuna kiralık olarak katılan ve kısa sürede beğeni toplayan Yuto Nagatomo için; "Nagatomo çok karakterli bir insan. Sahada kendini yere atan, rakibi yere atan, sahtekar oyuncu istemiyoruz. Böyle oyuncu olursa da, bizimle olamayacağını belirtiyoruz. Nagatomo'nun kulübüyle görüşüldü. Bizim verdiğimiz rakam, yapılacak fedakarlığın en üst rakamıdır. İsteğimizi İtalyanlar da hissetti ve verdiğimizin neredeyse 2 katı rakamla karşımıza çıktılar. Nagatomo, açık ve net G.Saray'ı istediğini kulübüne söyledi" ifadelerini kullandı.