Galatasaray'dan yılın son bombası

Galatasaray'da Evra bombası
Galatasaray'da Evra bombası

Ara transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim'in de isteği üzerine sol bek takviyesine yoğunlaşan Galatasaray'da Patrice Evra'nın ismi gündeme geldi.

İkinci yarı hazırlıklarına 7 Ocak'ta başlayacak Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor.

Özellikle sol bekteki eksikliği bir an önce gidermek isteyen sarı kırmızılıların, Kwadwo Asamoah'tan gelebilecek olumsuz haber için alternatifini hazırladığı iddia ediliyor.

Juventus ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek ganalı futbolcu için önümüzdeki hafta Juventus ile görüşecek Galatasaray, olumsuz senaryoda Fransa'ya yönelebilir.

Gelen son haberlere göre Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda, sol bek için ikinci aday Patrice Evra Sezon içerisinde Marsilyalı taraftarlarla yaşadığı problem sebebiyle sözleşmesi feshedilen 36 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

Öte yandan Bucaspor maçında başarılı bir performans ortaya koyan Ryan Donk'un da sezonun geri kalanında rotasyona girme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

İKİ OYUNCUDAN GELECEK HABERE GÖRE HAREKETE GEÇİLECEK

Bir yandan Asamoah ve Filipe Luis konusunda yanıt bekleyen Galatasaray, iki oyuncudan gelecek habere göre hareket edecek.

Marsilya'nın Vitoria Guimares ile oynadığı maçta taraftara tekme attığı için 30 Haziran 2018'e kadar UEFA organizasyonlarından men cezası alan Fransız oyuncu, Marsilya ile sözleşmesini karşılıklı feshetmişti.

BİRÇOK KÖKLÜ KULÜPTE FORMA GİYDİ

Kariyerine Monza'da başlayan Evra, Nice ve Monaco forması giydikten sonra 2005 yılında Manchester United'a transfer olmuştu.

İngiliz kulübünde 9 sezon kalan Evra, Juventus'ta geçirdiği 3 yılın ardından kariyerini Marsilya'da sürdürmeye karar vermişti.