Galatasaray'ı eleyen Östersunds'tan Arsenal'e güldüren gönderme

​Galatasaray'ı eleyen Östersunds'tan Arsenal'e güldüren gönderme
​Galatasaray'ı eleyen Östersunds'tan Arsenal'e güldüren gönderme

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Galatasaray'ı eledikten sonra gruplara kalan ve gruptan da lider çıkarak peri masalını devam ettiren Östersunds, son 32 turunda eşleştiği Arsenal'e sosyal medya hesabından olay bir göndermede bulundu.

Östersunds fırtınası sosyal medyada da esmeye başladı. UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu'nda Galatasaray'ı eledikten sonra 2 ön eleme daha geçip gruplara kalan Östersunds, gruplara da damga vurdu.

Athletic Bilbao, Hertha Berlin ve Zorya Luhansk gibi güçlü rakiplerin bulunduğu J Grubu'nu 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 11 puanla 2.sırada bitiren İsveç ekibi, son 32 turunda İngiliz devi Arsenal ile eşleşti.

Östersunds ile Arsenal kura çekiminin ardından ilk olarak sosyal medyada karşı karşıya geldi. Arsenal’in kuraya vurgu yaparak, "Yakında görüşürüz" paylaşımına İsveçliler de, "Şubatta Jamtkraft Arena’da görüşürüz. Lütfen Wenger’in seyahetten önce montunu kapattığından emin olun, Östersunds soğuk olacak" diye cevap verdi. Arsenal hocası Wenger birçok kez montlarının fermuarlarıyla baş edemediği videolarla sosyal medya gündemine oturmuştu. İşte o paylaşımlar;