Okan Buruk'tan flaş karar

Kaan Ayhan
Kaan Ayhan

Süper Lig'de derbi zamanı. Galatasaray, Beşiktaş karşısında mutlak galibiyet ararken teknik direktör Okan Buruk zorlu mücadeleye az bir zaman kala sürpriz bir karar verdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de milli aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 9. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ı konuk ederken iki ekipte son hazırlıklarını tamamladı.

Siyah beyazlıları mağlup ederek seriyi sürdürmek ve zirve takibine devam etmek isteyen Sarı kırmızılı ekipte karşılaşmanın oynanmasına saatler kala Okan Buruk sürpriz bir karar verdi. Buna göre Buruk, Beşiktaş derbisinde savunma tandemini değiştirecek.

Kaan Ayhan 11'e

Çıkan habere göre; Okan Buruk, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı son provada stoper ikilisini belirledi. Buruk, bu maç için savunmada Abdülkerim Bardakcı'nın partnerini Kaan Ayhan olarak seçti. Daha çok Davinson Sanchez ya da Victor Nelsson'u izlediğimiz sağ stoperde bu akşam milli futbolcu görev yapacak.

Okan Buruk'un Beşiktaş karşısına çıkaracağı 11'de 3. yerli Kerem Aktürkoğlu olacak. Milli ara nedeniyle Afrika'ya giden Wilfried Zaha'nın takıma geç katılması nedeniyle yedek kulübesinde bekleyeceği, forvet arkasına alıştırılmaya çalışılan Kerem Aktürkoğlu'nun ise tekrar sol kanatta görev yapması bekleniyor.