Galatasaray'ın eski yıldızı futbolu bıraktı

Arşiv
Arşiv

Bir dönem Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü forvet oyuncusu Milan Baros, 38 yaşında aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

Galatsaray'ın eski yıldızı Milan Baros futbolu bıraktı. Son olarak Çekya Ligi takımlarından Banik Ostrava forması giyen Milan Baros, 38 yaşında futbolu bıraktığını duyurdu.

"Vücudum spor yapmama izin vermiyor"

EURO 2004'ün gol kralı Milan Baros, basın toplantısında yaptığı açılamada, "Daha fazla devam edemediğim için bırakıyorum. Uzun süredir sakatlık problemleri yaşıyorum ve vücudum artık spor yapmama izin vermiyor. Antrenmanlarda bile alıştığım düzeye çıkamıyorum. Aşil tendonu sakatlıkları nedeniyle antrenman yapmakta zorlanıyorum. Bu nedenle bırakıyorum." dedi.

Milan Baros
Milan Baros

"Dinlenmeye ihtiyacım var"

"22 yıllık aktif futbol kariyerimi maalesef sağlık nedeniyleriyle sona erdiriyorum." diyerek sözlerini sürdüren Baros, "Dinlenmeye ihtiyacım var. Ailemle birlikte olacağım ve hayatımın geri kalanında ne yapacağıma karar vereceğim. Bazı teklifler var. Benim bazı hedeflerim var. Bir sonraki aşamada ne olacağına iyice düşündükten sonra karar vereceğim. Acele etmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Kariyeri

  • Milan Baros, 2008 ile 2013 yılları arasında Galatasaray'da, Temmuz 2013 ve Ocak 2014 arası da Antalyaspor formaları giydi. Baros, Galatasaray kariyerinde 118 maçta 61 gol atıp 18 asist yaptı.
  • Baros, tüm futbol hayatı boyunca ise 493 maçta forma giyerken; toplam 164 gol, 44 asist yaptı.