Galatasaray'ın eski yıldızına 20 milyon Euro: Galatasaray da para kazanacak

​Galatasaray'ın eski yıldızına 20 milyon Euro: Galatasaray da para kazanacak
​Galatasaray'ın eski yıldızına 20 milyon Euro: Galatasaray da para kazanacak

Filipe Luis ile yollarını ayırması beklenen Atletico Madrid, Galatasaray'ın eski Brezilyalı sol beki Alex Telles'in peşinde. Porto, Alex Telles'i Atletico Madrid'e satarsa Galatasaray hem bonservis ücretinden pay alacak hem de Filipe Luis'in transferi için eli güçlenecek.

Galatasaray'ın iki sezon önce Porto'ya sattığı Brezilyalı sol bek Alex Telles, Portekiz ekibinde ortaya koyduğu muhteşem performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı.

Brezilyalı yıldıza son olarak İspanyol devi Atletico Madrid talip oldu. Bu sezon şu ana kadar forma giydiği 22 resmi maçta 1 gol atan ve 9 asist yapan Alex Telles'in Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giymesi bekleniyor.

Atletico Madrid'in menajerler aracılığıyla Porto'ya haber yolladığı ve oyuncunun transfer durumunu sorduğu öğrenildi. Porto'nun Alex Telles için 20 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği de gelen haberler arasında.

Alex Telles'in Atletico Madrid'e transferi Galatasaray'ı da yakından ilgilendiriyor. Çünkü Galatasaray, Alex Telles'in sözleşmesinde bulunan madde nedeniyle, Porto'nun Alex Telles'i bir başka kulübe satması durumunda bonservisi gelirinden yüzde 10 pay alacak. Ayrıca Atletico Madrid, Alex Telles'i transfer etmesi durumunda Galatasaray'ın da ilgilendiği Filipe Luis'in gitmesine izin verecek.